Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas
- 1 paprika
- 100-130 g cieta siera
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Cūkgaļu nomazgā un nosusina, sagriež šķēlēs.
- Gaļu izdauza ar āmuriņu, apsāla un sapiparo.
- Sieru un papriku sagriež garos stienīšos.
- Uz gaļas šķēles izkārto siera un paprikas stienīšus.
- Gaļu satin ruletē un aptin ar pārtikas diegu.
- Šādi satin visas gaļas šķēles.
- Sakarsētā pannā, augu eļļā liek gaļas ruletes, cep no visām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Apceptās ruletes liek veidnē, cep 180°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!