Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas ribiņu
- 1 laims
- 1 mazs apelsīns
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarotes sinepju
- malta paprika
- malti melnie pipari
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote medus
- žāvētas dilles
Pagatavošana
- Ribiņas nomazgā, sagriež porcijās.
- Marinādes pagatavošana: Laimam un apelsīnam noņemiet miziņu, izspiediet no tiem sulu. Ķiplokus izspiež caur spiedi. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sajauc visu.
- Marinādes maisījumā liek ribiņas, kārtīgi samaisa un liek ledusskapī marinēties uz 2-3 stundām.
- Pēc tam liekam 2 kārtās folijā, tur ielej marinādi, iesaiņo, liek veidnē un liek cepeškrāsnī uz lēnas uguns 180°C uz 90 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!