Sastāvdaļas
- 400 g cūkgaļas
- 3 ēdamkarotes tauku
- 1/4 l gaļas buljona
- 3 ēdamkarotes miltu
- 50 g konservētu gurķu
- 3 tomāti
- sāls
- 1 ēdamkarote kaperu
Pagatavošana
- Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.
- Katliņā izkausē 1 ēdamkaroti tauku, apcep gaļu un pielej verdošu buljonu.
- Uzliek vāku un vāra 15 minūtes.
- Buljonu nolej, gaļu noliek siltumā.
- Pannā izkausē atlikušos taukus, pieliek miltus un viegli apbrūnina.
- Pielej buljonu un uzvāra.
- Tomātus applaucē verdošā ūdenī, novelk miziņu, mīkstumu sagriež daiviņās.
- Mērcei pieliek gaļu, sīki sagrieztu gurķi un tomātus.
- Pieliek sāli, kaperus un vēlreiz ātri uzvāra.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!