Cūkgaļas karbonādes baltajā mērcē

Cūkgaļas karbonādes baltajā mērcē Foto: Cūkgaļas karbonādes baltajā mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 cūkgaļas gabali
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 200 g sēņu
  • 1 sīpols
  • 1/2 glāzes sausa baltvīna
  • 1/4 glāzes trekna saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu izdauza ar gaļas āmuriņu, ieziež ar olīveļļu, apsāla.
  2. Izdauzīto gaļu liek karstā pannā, cep 2-3 minūtes, no katras puses, kamēr tā kļūst zeltaina.
  3. Cepto gaļu liek traukā.
  4. Pannai pievieno mazliet eļļas, sagrieztas sēnes, sīpolus - cep 5-7 minūtes.
  5. Pielej baltvīnu, sautē 2-3 minūtes.
  6. Mērcei pievieno saldo krējumu, samaisa, pasautē.
  7. Mērci lej veidnē, liek tajā gaļu, uzklāj foliju, cep sakarsētā krāsnī, 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes