Cūkgaļas karbonādes ar āboliem

Cūkgaļas karbonādes ar āboliem Foto: Cūkgaļas karbonādes ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas
  • 2 āboli
  • 2 burkāni
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 1/2 saišķīša loku
  • 1/4 tējkarotes karija
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sakapā, burkānus sagriež salmiņos.
  2. Cūkgaļu sagriež lielās šķēlēs un izdauza ar gaļas āmuriņu.
  3. Katru gaļas šķēli pārkaisa ar garšvielām, noziež ar sinepēm un atstāj marinēties 5-7 minūtes.
  4. Ābolus pārgriež uz pusēm, izņem serdi, sagriež plānās šķēlītēs.
  5. Sakapāto sīpolu un ābolus apcep pannā, sakarsētā augu eļļā(eļļa - 1 ēdamkarote).
  6. Karbonādes apcep tajā pašā pannā,kur cepās sīpoli un āboli, 5-7 minūtes no katras puses.
  7. Pievieno burkānus, turpina cept 5 minūtes, pievieno apceptos ābolus ar sīpoliem, 2 ēdamkarotes ūdens, pannai uzliek vāku un sautē 10 minūtes.
  8. Pasniedzot, traukā liek gaļu, virsū apcepto ābolu maisījumu, pārkaisa ar sakapātiem lokiem.
  9. Kā piedevu pasniedz svaigu dārzeņu salātus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes