Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas karbonādes
- 5 - 6 vidēji tomāti
- 3 -4 nelielas paprikas
- 2-3 sīpoli
- 300 gr rīvēta siera
- majonēze
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Karbonādi nomazgā sagriež porciju gabalos (1-1.5cm biezas šķēles), izdauza, apsāla, appiparo un apcep uz pannas (aptuveni 2-3 minūtes no katras puses).
- Apceptas karbonādes šķēles saliek cepešplātī un virsū uz katra gabaliņa liek jau iepriekš sagrieztus pāris ripiņas sīpolu, divas tomātu šķēles un divas ripiņas paprikas.
- Virsū kā jumtiņu kārto siera-majonēzes maisījumu (rīvētu sieru sajauc ar majonēzi; jāskatās, lai konsistence ir pabieza) un cep cepeškrāsnī uz vidējās uguns 15-20 minūtes.
- Gatavu ēdienu var rotāt ar pētersīļiem.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un saceptiem dārzeņiem (burkāni, tomāti, puķu kāposti).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!