Cūkgaļas karbonāde franču gaumē

Cūkgaļas karbonāde franču gaumē Foto: Cūkgaļas karbonāde franču gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas karbonādes
  • 5 - 6 vidēji tomāti
  • 3 -4 nelielas paprikas
  • 2-3 sīpoli
  • 300 gr rīvēta siera
  • majonēze
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Karbonādi nomazgā sagriež porciju gabalos (1-1.5cm biezas šķēles), izdauza, apsāla, appiparo un apcep uz pannas (aptuveni 2-3 minūtes no katras puses).
  2. Apceptas karbonādes šķēles saliek cepešplātī un virsū uz katra gabaliņa liek jau iepriekš sagrieztus pāris ripiņas sīpolu, divas tomātu šķēles un divas ripiņas paprikas.
  3. Virsū kā jumtiņu kārto siera-majonēzes maisījumu (rīvētu sieru sajauc ar majonēzi; jāskatās, lai konsistence ir pabieza) un cep cepeškrāsnī uz vidējās uguns 15-20 minūtes.
  4. Gatavu ēdienu var rotāt ar pētersīļiem.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un saceptiem dārzeņiem (burkāni, tomāti, puķu kāposti).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes