Cūkgaļa tomātu želejā

Cūkgaļa tomātu želejā Foto: Cūkgaļa tomātu želejā

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas mīkstuma
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīlis
  • 1 sīpols
  • sāls

Marinādei (želejai):

  • 1 glāze buljona
  • 1 ēdamkarote 3% etiķa
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • 2 tējkarotes želatīna

Pagatavošana

  1. Gaļās gabalu nomazgā, liek katlā karstā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pieliek garšsaknes, sāli un vienmērīgas uguns vāra mīkstu.
  2. Atdzesētu gaļu sagriež šķēlēs, sakārto traukā un pārlej ar tomātu želeju.
  3. Sastingušu grezno ar pētersīļu lapiņām.

Želejas pagatavošana:
Buljonu izkāš un uzkarsē ar uzbriedinātu želatīnu, pievieno etiķi, tomātu biezeni un pārlej gaļai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes