Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas mīkstuma
- 1 burkāns
- 1 pētersīlis
- 1 sīpols
- sāls
Marinādei (želejai):
- 1 glāze buljona
- 1 ēdamkarote 3% etiķa
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- 2 tējkarotes želatīna
Pagatavošana
- Gaļās gabalu nomazgā, liek katlā karstā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pieliek garšsaknes, sāli un vienmērīgas uguns vāra mīkstu.
- Atdzesētu gaļu sagriež šķēlēs, sakārto traukā un pārlej ar tomātu želeju.
- Sastingušu grezno ar pētersīļu lapiņām.
Želejas pagatavošana:
Buljonu izkāš un uzkarsē ar uzbriedinātu želatīnu, pievieno etiķi, tomātu biezeni un pārlej gaļai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!