Cūkgaļa siera - tomātu kažokā

Cūkgaļa siera - tomātu kažokā Foto: Cūkgaļa siera - tomātu kažokā

Sastāvdaļas

  • 3 liesas cūkgaļas šķēles, 1,5 cm biezas
  • 2 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 150 g siera
  • dilles
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls, garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Cūkgaļas šķēles mazliet izdauza.
  2. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
  3. Tomātus sagriež biezās šķēlēs.
  4. Sieru rupji sarīvē.
  5. Ķiplokus sagriež lielos gabalos.
  6. Dilles sakapā.
  7. Veidni ieziež ar sviestu.
  8. Liek veidnē pusi sīpolu, virsū liek cūkgaļas šķēles.
  9. Uzber sāli, piparus, garšvielas pēc izvēles.
  10. Virsū liek atlikušos sīpolus.
  11. Virsū sīpoliem liek tomātus, virsū tomātiem - ķiplokus.
  12. Virsū ķiplokiem pārkaisa dilles.
  13. Virsū dillēm uzkaisa sieru.
  14. Veidni pārklāj ar foliju, cep 180-190°C temperatūrā, 1 stundu.
  15. Izņem no krāsns, noņem foliju, atstāj atpūsties uz 15-20 minūtēm.
  16. Gaļai mazliet jāatdziest, lai nezaudētu sulīgumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes