Sastāvdaļas
- 3 liesas cūkgaļas šķēles, 1,5 cm biezas
- 2 tomāti
- 2 sīpoli
- 150 g siera
- dilles
- 3 ķiploka daiviņas
- sāls, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
- Cūkgaļas šķēles mazliet izdauza.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Tomātus sagriež biezās šķēlēs.
- Sieru rupji sarīvē.
- Ķiplokus sagriež lielos gabalos.
- Dilles sakapā.
- Veidni ieziež ar sviestu.
- Liek veidnē pusi sīpolu, virsū liek cūkgaļas šķēles.
- Uzber sāli, piparus, garšvielas pēc izvēles.
- Virsū liek atlikušos sīpolus.
- Virsū sīpoliem liek tomātus, virsū tomātiem - ķiplokus.
- Virsū ķiplokiem pārkaisa dilles.
- Virsū dillēm uzkaisa sieru.
- Veidni pārklāj ar foliju, cep 180-190°C temperatūrā, 1 stundu.
- Izņem no krāsns, noņem foliju, atstāj atpūsties uz 15-20 minūtēm.
- Gaļai mazliet jāatdziest, lai nezaudētu sulīgumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!