Cūkgaļa saldskābā cidoniju mērcē

Cūkgaļa saldskābā cidoniju mērcē Foto: Cūkgaļa saldskābā cidoniju mērcē

Sastāvdaļas

  • 800 g liesas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 3 cidonijas
  • 1 laura lapa
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • sāls
  • pipari
  • brūnais cukurs
  • zaļumi
  • sviests cepšanai

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabalos un apcep.
  2. Pievieno sagrieztu sīpolu, apcep.
  3. Pārlej 1/2 litra ūdens, pieber sali, piparus un garšvielas, lēni sautē, līdz gaļa ir gandrīz mīksta.
  4. Liek klāt šķēlītēs sagrieztas cidonijas, sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, lauru lapu un sautē, līdz gaļas un cidonijas ir mīkstas.
  5. Iemaisa un uzkarsē aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes