Sastāvdaļas
- 800-900 g cūkgaļas
- 1 vidēja lieluma sīpols
- 300 g šampinjonu
- 2 tējkarotes miltu
- 2 tējkarotes sojas mērces
- 400 ml saldā krējuma 20-23% tauku
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļai nogriež nost taukus, plēves - sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs.
- Sīpolu sakapā, sēnes sagriež šķēlītēs.
- Cūkgaļu cep pannā, 2-3 minūtes, no katras puses.
- Cepto cūkgaļu liek traukā, uzklāj foliju, lai paliek silta.
- Pannā liek sīpolus, maisot cep, 3-4 minūtes, tad pievieno sēnes un turpina cept 4-5 minūtes.
- Pievieno miltus un, maisot cep, 1 minūti.
- Pielej sojas mērci un saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli, maisot karsē, kamēr mazliet sabiezē.
- Cūkgaļu pasniedz ar mērci un kartupeļu biezputru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!