Cūkgaļa rumāņu gaumē

Cūkgaļa rumāņu gaumē Foto: Cūkgaļa rumāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 800 g cūkgaļas mīkstuma
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 100 g siera
  • 2 olas
  • 200 ml augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu un diļļu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabalos, izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
  2. Olas sakuļ ar tomātu pastu, sāli, pievieno daļu zaļumu, daļu sarīvēta siera, miltus, samaisa.
  3. Gaļu apviļā miltos, tad olu maisījumā, cep uz pannas, kamēr gatavs.
  4. Gatavu gaļu pārkaisa ar atlikušajiem zaļumiem un sieru, pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni vai vārītiem dārzeņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes