Sastāvdaļas
- 350 g cūkgaļas
- 5 g cukura
- 1 tējkarote svaiga ingvera
- 200 g konservētu ananāsu
- 15 g kartupeļu cietes
- 50 ml sojas mērces
- 40 ml saulespuķu eļļas
- 1 oranžā paprika
- 2 ēdamkarotes rīsu etiķa
- 1 olas dzeltenums
- 2 ēdamkarotes kečupa
Pagatavošana
- Papriku sagriež gabaliņos, ananāsus sagriež gabaliņos.
- Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos, pievieno olas dzeltenumu, 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes, sojas mērci, mazliet pieber sāli.
- Samaisa un marinē 20-30 minūtes.
- Tad gaļu apviļā kartupeļu cietē, cep pannā, uz lielas uguns, no visām pusēm.
- Cepto gaļu liek uz papīra salvetes, lai notek liekā eļļa.
- Gatavo mērci - karstā pannā lej mazliet augu eļļas, ātri apcep salmiņos sagrieztu ingveru, pievieno papriku, mazliet apcep.
- Paprikai pievieno ananāsus - apcep.
- Pielej etiķi, samaisa, pieber cukuru - samaisa, iemaisa 2 ēdamkarotes ūdens, kas samaisīts ar kartupeļu cieti.
- Mērcei pievieno gaļu, samaisa, pakarsē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!