Cūkgaļa ķīniešu gaumē

Cūkgaļa ķīniešu gaumē Foto: Cūkgaļa ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 350 g cūkgaļas
  • 5 g cukura
  • 1 tējkarote svaiga ingvera
  • 200 g konservētu ananāsu
  • 15 g kartupeļu cietes
  • 50 ml sojas mērces
  • 40 ml saulespuķu eļļas
  • 1 oranžā paprika
  • 2 ēdamkarotes rīsu etiķa
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 ēdamkarotes kečupa

Pagatavošana

  1. Papriku sagriež gabaliņos, ananāsus sagriež gabaliņos.
  2. Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos, pievieno olas dzeltenumu, 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes, sojas mērci, mazliet pieber sāli.
  3. Samaisa un marinē 20-30 minūtes.
  4. Tad gaļu apviļā kartupeļu cietē, cep pannā, uz lielas uguns, no visām pusēm.
  5. Cepto gaļu liek uz papīra salvetes, lai notek liekā eļļa.
  6. Gatavo mērci - karstā pannā lej mazliet augu eļļas, ātri apcep salmiņos sagrieztu ingveru, pievieno papriku, mazliet apcep.
  7. Paprikai pievieno ananāsus - apcep.
  8. Pielej etiķi, samaisa, pieber cukuru - samaisa, iemaisa 2 ēdamkarotes ūdens, kas samaisīts ar kartupeļu cieti.
  9. Mērcei pievieno gaļu, samaisa, pakarsē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes