Sastāvdaļas
- 1 iepakojums Tofu siera
- 150-200 g plānās šķēlītēs sagrieztas cūkgaļas
- 1 sīpols
- 2,5-3 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 ēdamkarotes Sakē
- 1 ēdamkarote cukura
- 200 ml buljona
- mazliet svaiga, rīvēta ingvera
Pagatavošana
- Sīpolu sakapā.
- Tofu sieru sagriež nelielos gabaliņos.
- Pannā lej mazliet augu eļļas, cep cūkgaļu.
- Kad cūkgaļas gabaliņi ir mazliet apbrūnējuši, pievieno sīpolus, cep, ik pa brīdim, apmaisot.
- Pievieno buljonu, sojas mērci, Sakē, cukuru, ingveru un Tofu sieru.
- Tofu sieru liek gaļai virspusē, pannai uzliek vāku, sautē 10 minūtes, uz vidējas uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!