Cūkgaļa ar sojas mērci un ingveru

Cūkgaļa ar sojas mērci un ingveru Foto: Cūkgaļa ar sojas mērci un ingveru

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas
  • 1 saišķītis zaļo lociņu
  • 2 sīpoli
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 sarkanais pipars
  • 1 dzeltenais pipars
  • 2 ēdamkarotes zemesriekstu eļļas
  • 1 ēdamkarote rīvēta ingvera
  • 100 ml buljona
  • 2 ēdamkarotes galda etiķa
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • daži pilieni čili mērces

Pagatavošana

  1. Sīpolus smalki sakapā, ķiplokus izspiež caur ķiploku spiedi.
  2. Saldos piparus pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, pākstis sagriež salmiņos.
  3. Gaļu sagriež gabaliņos un apcep sakarsēta eļļā, līdz veidojas brūna garoziņa.
  4. Pievieno sīpolus, ķiploku, ingveru, saldos piparus, sagrieztus zaļos lociņus un maisot cep 2-3 minūtes. Ielej buljonu.
  5. Etiķi sajauc ar cukuru un sojas mērci, pielej sautējumam, apmaisot gatavo uz lēnas uguns 4-5 minūtes. Dārzeņiem jābūt kraukšķīgiem.
  6. Cieti sajauc ar 1 ēdamkaroti ūdens un pielej sautējumam.
  7. Maisot karsē, līdz mērce sabiezē.
  8. Pievieno sojas mērci un čili mērci pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes