Sastāvdaļas
- 400 g cūkgaļas
- 1 saišķītis zaļo lociņu
- 2 sīpoli
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 sarkanais pipars
- 1 dzeltenais pipars
- 2 ēdamkarotes zemesriekstu eļļas
- 1 ēdamkarote rīvēta ingvera
- 100 ml buljona
- 2 ēdamkarotes galda etiķa
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
- daži pilieni čili mērces
Pagatavošana
- Sīpolus smalki sakapā, ķiplokus izspiež caur ķiploku spiedi.
- Saldos piparus pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, pākstis sagriež salmiņos.
- Gaļu sagriež gabaliņos un apcep sakarsēta eļļā, līdz veidojas brūna garoziņa.
- Pievieno sīpolus, ķiploku, ingveru, saldos piparus, sagrieztus zaļos lociņus un maisot cep 2-3 minūtes. Ielej buljonu.
- Etiķi sajauc ar cukuru un sojas mērci, pielej sautējumam, apmaisot gatavo uz lēnas uguns 4-5 minūtes. Dārzeņiem jābūt kraukšķīgiem.
- Cieti sajauc ar 1 ēdamkaroti ūdens un pielej sautējumam.
- Maisot karsē, līdz mērce sabiezē.
- Pievieno sojas mērci un čili mērci pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!