Sastāvdaļas
- 4 cūkgaļas filejas gabali
- 150-200 g svaigu vai saldētu sēņu
- 1 tomāts
- 200-250 g siera
- majonēze
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļas fileju sagriež porciju gabalos un izdauza ar gaļas āmuriņu(pirms dauzīšanas, gaļas gabaliem uzklāj pārtikas plēvi).
- Gaļas gabalus liek ietaukotā veidnē, pievieno sāli, piparus.
- Tomātu noblanšē, novelk miziņu, sagriež šķēlītēs un liek virsū gaļai.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves, 1/3 pārkaisa gaļai un tomātiem.
- Sēnes liek virsū sieram, mēreni pārlej ar majonēzi, pieber sāli un atlikušo sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!