Cūkgaļa ar kabačiem

Cūkgaļa ar kabačiem Foto: Cūkgaļa ar kabačiem

Sastāvdaļas

  • 350 g cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1-2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 1 kabacis
  • piparu maisījums pēc garšas

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu nomazgā, nosusina un sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Sagriezto cūkgaļu apcep sakarsētā pannā, uz lēnas uguns, aptuveni 10-15 minūtes.
  3. Dārzeņus sagriež aptuveni tikpat lielos gabaliņos, kā gaļu.
  4. Dārzeņus pievieno gaļai uz pannas, apcep dažas minūtes.
  5. Pielej sojas mērci, palielina uguni un ātri visu apcep.
  6. Pievieno piparu maisījumu, samaisa, turpina cept.
  7. Gatavu cūkgaļu pasniedz ar svaigiem, sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes