Sastāvdaļas
- 2 kg cūkgaļas
- 1 kg kartupeļu
- 1 bundža konservētu ananāsu
- 250 g cieta siera
- 50 g majonēzes
- garšvielas cūkgaļai
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež porciju gabalos, apsāla, uzber garšvielas.
- Gaļu liek ietaukotā veidnē.
- Kartupeļus izvāra ar visu mizu, atdzesē, novelk mizu, sarīvē.
- Rīvētos kartupeļus liek virsū gaļai.
- Konservētos ananāsus sagriež sīkos gabaliņos.
- Sieru sagriež sīkos gabaliņos - samaisa ar ananāsiem, pievieno majonēzi, samaisa.
- Siera-ananāsu masu liek virsū kartupeļiem.
- Cep 200°C temperatūrā, 50 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!