Cūkas stilbiņš ar kāpostiem

Cūkas stilbiņš ar kāpostiem Foto: Cūkas stilbiņš ar kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas priekškājas stilbiņš
  • malti melnie pipari
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 l ūdens
  • sāls
  • 1 lauru lapa
  • 4 pipargraudiņi
  • 4 paegļogu
  • 1 krustnagliņa
  • 1 ābols
  • 500 g skābētu kāpostu

Pagatavošana

  1. Stilbiņu nomazgā un nosusina. Ierīvē ar pipariem un noliek uz 10 minūtēm, lai pipari ievelkas.
  2. Sīpolu un burkānu sagriež salmiņos.
  3. Stilbiņu liek verdošā sālsūdenī, pievieno dārzeņus un garšvielas. Katliņam uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra apmēram 90 minūtes.
  4. Stilbiņu izņem un noliek siltumā.
  5. Buljonu izkāš caur sietu. Pieliek kāpostus un rupjās skaidiņās sarīvētu ābolu.
  6. No sieta izņem paegļogas, krustnagliņu un pievieno buljonam.
  7. Uz kāpostiem uzliek stilbiņu. Katliņam uzliek vāku un visu sautē vēl 30 minūtes.
  8. Kad viss gandrīz gatavs, pierīvē kartupeli un uzvāra. labi samaisa un, ja nepieciešams, pievieno sāli, cukuru un piparus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes