Sastāvdaļas
- 500 g cūku ribiņu
- 1 laims
- 1 neliels apelsīns
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sinepju
- malta paprika
- malti melnie pipari
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote medus
- kaltētas dilles
Pagatavošana
- Ribiņas noskalo, sadala porciju gabalos.
- Gatavo marinādi - nomizo apelsīnu un laimu, izspiež no tiem sulu.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, visu samaisa.
- Ar iegūto marinādi ierīvē ribiņas, liek ledusskapī marinēties 2-3 stundas.
- Pēc marinēšanas, ribiņas liek 2 kārtu folijā, pārlej ar marinādi, aiztaisa foliju, cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!