Sastāvdaļas
- 2 kg cūkas ribiņu
- 1 sasmalcināts sīpols
- pipari
- sāls
- 1 biete
- etiķis un cukurs pēc garšās
- rīvmaize
- tauki
Pagatavošana
- Cūkas ribiņas sacērt gabaliņos.
- Taukos apcep brūnas, liek katliņā, pārlej ar biešu marinādi, pieliek sīpolu, piparus, sāli, visu krietni pavāra, pieber rīvmaizi un vēl vāra, līdz gaļa mīksta un mērce mazliet sabiezējusi.
- Marinādes pagatavošana: ūdenim pielej etiķi, pieber mazliet cukura un sarīvētu bieti.
- Vāra, līdz biete mīksta, tad caur sietu izkāš. Marinādei jābūt viegli saldskābai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!