Cūkas ribiņas austrumnieku gaumē

Cūkas ribiņas austrumnieku gaumē Foto: Cūkas ribiņas austrumnieku gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkas ribiņu
  • 1 sasmalcināts sīpols
  • pipari
  • sāls
  • 1 biete
  • etiķis un cukurs pēc garšās
  • rīvmaize
  • tauki

Pagatavošana

  1. Cūkas ribiņas sacērt gabaliņos.
  2. Taukos apcep brūnas, liek katliņā, pārlej ar biešu marinādi, pieliek sīpolu, piparus, sāli, visu krietni pavāra, pieber rīvmaizi un vēl vāra, līdz gaļa mīksta un mērce mazliet sabiezējusi.
  3. Marinādes pagatavošana: ūdenim pielej etiķi, pieber mazliet cukura un sarīvētu bieti.
  4. Vāra, līdz biete mīksta, tad caur sietu izkāš. Marinādei jābūt viegli saldskābai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes