Cūkas gaļas ragū

Cūkas gaļas ragū Foto: Cūkas gaļas ragū

Sastāvdaļas

  • ragu gatavo no dažādiem gaļas atgriezumiem un subproduktiem
  • sīpoli
  • tauki
  • ūdens
  • ķiploki 
  • zaļumi
  • pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļas atgriezumus, nieres (izmērcētas sālsūdenī), sirdi, aknas sagriež gabaliņos, kopā ar sīpoliem taukos apcep, liek katliņā, pielej karstu ūdeni, pieliek piparus, sāli, sasmalcinātu ķiploku.
  2. Sautē, līdz visa gaļa mīksta.
  3. Galdā pasniedz apkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  4. Piedevās - kartupeļu biezenis un skābi gurķi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes