Sastāvdaļas
- 800 g cūkas gaļas
- 2 sīpoli
- 1 burkāns
- 1 pētersīlis
- 1 1/2 kg svaigu kāpostu
- 80 g kausētu cūkas tauku
- citronskābe
- sāls
- cukurs
- pipari
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- 2 ēdamkarotes krējuma
- zaļumi
- ūdens
Pagatavošana
- Cūkas gaļu sagriež gabaliņos un taukos apcep brūnu.
- Kāpostgalviņu notīra, nomazgā, sagriež 8 - 10 daļās.
- Garšsaknes sasmalcina, apcep taukos un kopa ar gaļu un kāpostiem saliek katlā.
- Pieliek sāli, piparus, pārlej ar verdošu ūdeni, sautē uz lēnas uguns,laiku pa laikam apmaisot, lai gaļa nepiedegtu.
- Sautēšanas beigās pievieno citronskābi un cukuru, mērci tumē ar miltiem un krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!