Cūkas filejas sautējums ar ananāsiem

Cūkas filejas sautējums ar ananāsiem Foto: Cūkas filejas sautējums ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas filejas
  • 250 g konservētu ananāsu
  • 70 g tomātu biezeņa
  • 25-50 g sojas
  • 1 sīpols
  • 150 g ūdens
  • 2 ēdamkarotes vīna etiķa
  • 1 gurķis
  • sāls un melnie pipari

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež 1 cm biezās, nelielās šķēlītēs.
  2. Ananāsus notecina, sulu saglabā.
  3. Katlā uzkarsē 100 g ananāsu konservu sulas, tomātu biezeni, soju, ūdeni un vīna etiķi.
  4. Nomizo un sasmalcina sīpolu, sīpolu un gaļas šķēlītes liek mērce.
  5. Vāra 5 minūtes.
  6. Ananāsus sagriež, gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm.
  7. Ar karoti izņem sēkliņas, mīkstumu sariež šķēlītēs.
  8. Ananāsu un gurķi pievieno ēdienam, uzkarsē, pievieno garšvielas.

Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem un svaigu dārzeņu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes