Sastāvdaļas
- 500 g cūkas filejas
- 250 g konservētu ananāsu
- 70 g tomātu biezeņa
- 25-50 g sojas
- 1 sīpols
- 150 g ūdens
- 2 ēdamkarotes vīna etiķa
- 1 gurķis
- sāls un melnie pipari
Pagatavošana
- Gaļu sagriež 1 cm biezās, nelielās šķēlītēs.
- Ananāsus notecina, sulu saglabā.
- Katlā uzkarsē 100 g ananāsu konservu sulas, tomātu biezeni, soju, ūdeni un vīna etiķi.
- Nomizo un sasmalcina sīpolu, sīpolu un gaļas šķēlītes liek mērce.
- Vāra 5 minūtes.
- Ananāsus sagriež, gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm.
- Ar karoti izņem sēkliņas, mīkstumu sariež šķēlītēs.
- Ananāsu un gurķi pievieno ēdienam, uzkarsē, pievieno garšvielas.
Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem un svaigu dārzeņu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!