Sastāvdaļas
- 1 l gaišā alus
- 2 ēdamkarotes medus
- 1/2 tējkarotes oregano
- 1 tējkarote ķimeņu
- 1 tējkarote koriandra
- 1 ēdamkarote sinepju
- 5 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote melno piparu graudiņu
- 2 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Bļodā samaisa alu ar oregano, ķimenēm, koriandru.
- Šajā maisījumā liek cūkas cisku, traukam uzliek slogu.
- Cūkas cisku marinē ledusskapī 12 stundas.
- Katlu ar marinēto cūkas cisku liek uz mazas uguns.
- Vāra 3 stundas uz mazas uguns,ik pa brīdim pielej ūdeni tik daudz, lai cūkas ciska būtu mazliet zem ūdens.
- Ķiploka daiviņas pārgriež un cūkas ciskā iegriež, iegriezumos liek ķiploka daiviņu šķēlītes.
- Cūkas cisku noziež ar sinepēm un medu.
- Krāsni uzkarsē līdz 150°C temperatūrai.
- Cūkas cisku liek veidnē, pārlej ar marinādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!