Cūkas ciska alū

Cūkas ciska alū Foto: Cūkas ciska alū

Sastāvdaļas

  • 1 l gaišā alus
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1/2 tējkarotes oregano
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 1 tējkarote koriandra
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote melno piparu graudiņu
  • 2 tējkarotes sāls

Pagatavošana

  1. Bļodā samaisa alu ar oregano, ķimenēm, koriandru.
  2. Šajā maisījumā liek cūkas cisku, traukam uzliek slogu.
  3. Cūkas cisku marinē ledusskapī 12 stundas.
  4. Katlu ar marinēto cūkas cisku liek uz mazas uguns.
  5. Vāra 3 stundas uz mazas uguns,ik pa brīdim pielej ūdeni tik daudz, lai cūkas ciska būtu mazliet zem ūdens. 
  6. Ķiploka daiviņas pārgriež un cūkas ciskā iegriež, iegriezumos liek ķiploka daiviņu šķēlītes.
  7. Cūkas cisku noziež ar sinepēm un medu.
  8. Krāsni uzkarsē līdz 150°C temperatūrai.
  9. Cūkas cisku liek veidnē, pārlej ar marinādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes