Sastāvdaļas
Biskvītiem:
- 100 g krēmsiers
- 70 g rīsu milti
- 20 g Smalkais muslis
- 2 tējkarotes soda
- 2 olas
- 1 citrona miziņa
- stēvija
- vaniļas ekstrakts
Krēmam:
- 1/2 citrona sula
- 150 g krēmsiers
- 200 g grieķu jogurts
- vaniļas ekstrakts
- stēvija vai cits saldinātājs
- 3 saujas avenes (saldētas)
Pagatavošana
- Uzsildi krāsni līdz 180°C temperatūrai.
- No sākuma pagatavo biskvītus.
- Bļodā sakuļ visas slapjās sastāvdaļa, kas nepieciešamas biskvītiem.
- Tad pievieno sausās sastāvdaļas un atstāj mīklu uz ~5min. N
- ̧em kūkas veidni (20cm diammetrā). Mīklu sadala 3 daļās. Katru biskvītu cep 15min.
- Kamēr katrs biskvīts cepas, pagatavo krēmu.
- Bļodā samaisa visas sastāvdaļas un liek ledusskapī nedaudz sastingt.
- Kad visi biskvīti atdzisuši, liek pa kārtām.
- Liek pirmo biskvītu, apsmērē bagātīgi ar 1/3 daļu krēmu, pa virsu kārto sauju avenes.
- To atkārto ar visiem biskvītiem.
- Pēc tam kūku ledusskapī un jau pēc ~2h tā ir gatava ēšanai.
Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!