Sastāvdaļas
- 4 kartupeļi
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- sals pēc garšas
- 4 cīsiņi
- 1 kaudzīte nūdeļu
- 1/2 bundžiņas konservētu zaļo zirnīšu
- melnie pipari pēc garšas
- lauru lapas pēc garšas
- zaļumi pēc garšas
- 2 l ūdens vai vistas gaļas buljona
Pagatavošana
- Verdošā sālsūdenī liek sagrieztus kartupeļus.
- Sīpolu sakapā un kopā ar sagrieztu burkānu cep augu eļļā.
- Pannā pie sīpola un burkāna liek sagrieztus cīsiņus - cep.
- Kartupeļiem pievieno nūdeles, uzvāra.
- Katlā liek cepto sīpolu un burkānu, cīsiņus, konservētos zaļos zirnīšus.
- Vāra pāris minūtes, pievieno lauru lapas, melnos piparus - pēc minūtes katlu noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!