Sastāvdaļas
- 250 g kārtainās mīklas
- 3 cīsiņi
- 1 ola
- 50 g rīvēta Parmas siera
- sezama sēkliņas
- fenheļa sēklas
- rozmarīns
Pagatavošana
- Mīklu viegli izveltnē taisnstūra veidā.
- Cīsiņus liek "eglītes" veidā, pārkaisa ar sieru un garšvielām.
- Mīklu ieziež ar olu un satin ruletē, aizspiežot galus.
- Mīklas ruleti pārklāj ar olu, uzkaisa sezama sēkliņas.
- Ruleti sagriež 5 cm platos gabaliņos un liek ar cepamo papīru izklātā veidnē.
- Krāsni uzkarsē līdz ~ 200°C temperatūrai un cep 20 minūtes.
- Cīsiņi gatavi, kad parādās sarkanīga garoziņa.
- Pasniedz ar sinepēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!