Cīsiņi mīklā ar Parmas sieru

Cīsiņi mīklā ar Parmas sieru Foto: Cīsiņi mīklā ar Parmas sieru

Sastāvdaļas

  • 250 g kārtainās mīklas
  • 3 cīsiņi
  • 1 ola
  • 50 g rīvēta Parmas siera
  • sezama sēkliņas
  • fenheļa sēklas
  • rozmarīns

Pagatavošana

  1. Mīklu viegli izveltnē taisnstūra veidā.
  2. Cīsiņus liek "eglītes" veidā, pārkaisa ar sieru un garšvielām.
  3. Mīklu ieziež ar olu un satin ruletē, aizspiežot galus.
  4. Mīklas ruleti pārklāj ar olu, uzkaisa sezama sēkliņas.
  5. Ruleti sagriež 5 cm platos gabaliņos un liek ar cepamo papīru izklātā veidnē.
  6. Krāsni uzkarsē līdz ~ 200°C temperatūrai un cep 20 minūtes.
  7. Cīsiņi  gatavi, kad parādās sarkanīga garoziņa.
  8. Pasniedz ar sinepēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes