Sastāvdaļas
- 1 iepakojums vafeļu tortēm
- 500 g cīsiņu
- 1 ola
- 5 kartupeļi
- sāls pēc garšas
- augu eļļa
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, izvāra, mazliet pieber sāli, samīca.
- Ja vēlas, pievieno sviestu.
- Kartupeļu biezenim jābūt plastiskam.
- Uz dēlīša izliek vafeles.
- Uzklāj karstu kartupeļu biezeni, mazliet nogaida, lai vafeles paliek mīkstas(svarīgi negaidīt pārāk ilgi, savādāk vafeles izšķīdīs).
- Cīsiņiem novelk apvalku.
- Cīsiņus izkārto uz vafelēm, satin tās caurulītēs.
- Caurulītes sagriež 3 cm lielos gabalos.
- Bļodā sakuļ olu ar mazliet sāls, caurulītes apviļā olā, cep augu eļļā.
- Pasniedz karstas ar zaļumiem, ja vēlas, pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!