Cīsiņi ar kartupeļu biezeni vafelēs

Cīsiņi ar kartupeļu biezeni vafelēs Foto: Cīsiņi ar kartupeļu biezeni vafelēs

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums vafeļu tortēm
  • 500 g cīsiņu
  • 1 ola
  • 5 kartupeļi
  • sāls pēc garšas
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, izvāra, mazliet pieber sāli, samīca.
  2. Ja vēlas, pievieno sviestu.
  3. Kartupeļu biezenim jābūt plastiskam. 
  4. Uz dēlīša izliek vafeles.
  5. Uzklāj karstu kartupeļu biezeni, mazliet nogaida, lai vafeles paliek mīkstas(svarīgi negaidīt pārāk ilgi, savādāk vafeles izšķīdīs).
  6. Cīsiņiem novelk apvalku.
  7. Cīsiņus izkārto uz vafelēm, satin tās caurulītēs.
  8. Caurulītes sagriež 3 cm lielos gabalos.
  9. Bļodā sakuļ olu ar mazliet sāls, caurulītes apviļā olā, cep augu eļļā. 
  10. Pasniedz karstas ar zaļumiem, ja vēlas, pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes