Sastāvdaļas
Pildījums:
- 450 g augu izcelsmes proteīns
- 1 ēdk. eļļa
- 1 paciņa Santa Maria Čili un laima tako garšvielu maisījums
- 1ēdk. ūdens
Piedevas:
- 200 g zaļie salāti
- 200 g kokteiļtomāti
- 200 ml gvakamole
- 150 g marinēti sarkanie sīpoli
- 100 ml Santa Maria Sarkano tomātu salsa (vidēji asa)
- 1 iepakojums Santa Maria Kviešu tortilja ar bietēm
Pagatavošana
- Apcep veģetāro proteīnu (vai vistas gaļu) eļļā sakarsētā pannā, līdz tas ir zeltains un izcepies.
- Samazini temperatūru, pievieno garšvielu maisījumu un ūdeni. Uzliec vāku.
- Pasniedz ar piedevām biešu tortiljā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!