Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 50 g sviesta
- 50 g olīveļļas
- 2 sīpoli
- 100 g tomātu pastas
- 2 sarkanie čili pipari
- 1 sarkanā paprika
- 1 l buljona
- 400 g sarkano pupiņu
- 100 g saldā krējuma
- 1 ēdamkarote kukurūzas cietes
- 100 g konservētas kukurūzas
- sāls, pipari, paprika un čili pulveris
Pagatavošana
- Gabaliņos sagrieztus sīpolus apcep uzkarsētā sviesta un eļļas maisījumā, pievieno malto gaļu, papriku un apmaisot cep 10 - 12 minūtes.
- Pieliek tomātu pastu, sakapātus čili piparus, garšvielas pēc garšas un pārlej buljonu.
- Vāra apmēram 10 minūtes, tad pievieno sarkanās pupiņas un kukurūzu.
- Nogaršo, vai nevajag vēl sāli un čili pulveri pikantumam un visu kopā vēl pavāra, lai pupiņas izkarsējas.
- Saldajā krējumā izšķīdina kukurūzas cieti un pielej zupai, lai iebiezinās, vēlreiz uzkarsē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!