Čīles zupa

Čīles zupa Foto: Čīles zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 50 g sviesta
  • 50 g olīveļļas
  • 2 sīpoli
  • 100 g tomātu pastas
  • 2 sarkanie čili pipari
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 l buljona
  • 400 g sarkano pupiņu
  • 100 g saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote kukurūzas cietes
  • 100 g konservētas kukurūzas
  • sāls, pipari, paprika un čili pulveris

Pagatavošana

  1. Gabaliņos sagrieztus sīpolus apcep uzkarsētā sviesta un eļļas maisījumā, pievieno malto gaļu, papriku un apmaisot cep 10 - 12 minūtes.
  2. Pieliek tomātu pastu, sakapātus čili piparus, garšvielas pēc garšas un pārlej buljonu.
  3. Vāra apmēram 10 minūtes, tad pievieno sarkanās pupiņas un kukurūzu.
  4. Nogaršo, vai nevajag vēl sāli un čili pulveri pikantumam un visu kopā vēl pavāra, lai pupiņas izkarsējas.
  5. Saldajā krējumā izšķīdina kukurūzas cieti un pielej zupai, lai iebiezinās, vēlreiz uzkarsē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes