Sastāvdaļas
- 500 g cidoniju
- 1 apelsīns
- 150 g cukura
- 2 ēdamkarotes medus
- 1/2 tējkarotes koriandra sēkliņu
- 1 neliela kanēļu miziņa
- 1 glāzē baltvīna etiķa
- 1 čili
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Cidonijas iztīra, sagriež gabaliņos.
- Etiķim pievieno apelsīna sulu un 1/2 glāzi ūdens, kanēļu miziņu, koriandra sēkliņas un čili.
- Uzvāra, pievieno un izšķīdina cukuru, sāli un medu, tad atdzesē un pārlej cidonijām.
- Pārklātas atstāj uz vienu diennakti. Rad uzvāra un vāra vēl dažas minūtes, neļaujot cidonijām izšķīst.
- Karstu pilda burkās un aizvāko.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!