Cēzara salāti ar grilētu vistas gaļu

Cēzara salāti ar grilētu vistas gaļu Foto: Cēzara salāti ar grilētu vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 vistu krūtiņas (sagrieztas gabaliņos)
  • 1/2 glāzes Cēzara mērces
  • 2 pilngraudu maizes šķēles c(sagrieztas gabaliņos)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 tējkarote ķiploku sāls
  • 2 podiņi romiešu salātu
  • 1/4 glāzes rīvēta Parmas siera
  • šķipsniņa sāls un piparu

Pagatavošana

  1. Vistas gaļas gabaliņus liek bļodā, uzlej 1/4 glāzes Cēzara mērces, samaisa, bļodai uzliek vāku un atstāj marinēties uz 1 stundu.
  2. Pilngraudu maizes gabaliņus liek veidnē, aprasina ar olīveļļu, uzkaisa sāli, piparus, samaisa - cep sakarsētā krāsnī 10 minūtes.
  3. Gatavus grauzdiņus atdzesē.
  4. Grilu aprasina ar olīveļļu, marinēto vistas gaļu uzdur uz koka iesmiņiem, grilē 10 minūtes.
  5. Noskalotus romiešu salātus liek šķīvī, virsū liek grilēto vistas gaļu ar visiem iesmiem, uzber grauzdiņus, pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru.
  6. Pēc garšas uzber sāli, piparus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes