Cepumu un biezpiena torte

Cepumu un biezpiena torte Foto: Cepumu un biezpiena torte

Sastāvdaļas

  • 24 cepumi
  • 2/3 glāzes piena
  • 250 g biezpiena
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 3-4 ēdamkarotes cukura, atkarībā no tā, cik saldi ir cepumi
  • 2-3 ēdamkarotes sviesta
  • 2 tējkarotes rīvētas citrona miziņas
  • zemenes

Pagatavošana

  1. Gatavo krēmu - sakuļ ar blenderi biezpienu, skābo krējumu, cukuru, sviestu un citrona miziņu.
  2. Visu sakuļ viendabīgā masā.
  3. Katru cepumu pamērcē pienā un izkārto taisnā kārtā 6 cepumus.
  4. Cepumus pārklāj ar ēdamkaroti biezpiena krēma.
  5. Atkārto, pamīšus - cepumi, krēms - 3 reizes.
  6. Tortes virsmu un sānus noklāj ar biezpiena krēmu.
  7. Torti rotā ar zemenēm vai citiem augļiem un ogām, rīvētu citrona miziņu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes