Cepumi ar gaļu

Cepumi ar gaļu Foto: Cepumi ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 250 g sviesta
  • 250 g miltu
  • 1/2 glāzes ūdens
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • 300 g cieta siera
  • 200 g šķiņķa

Pagatavošana

  1. Sasaldētu sviestu rupji sarīvē, samaisa ar miltiem, sāli, cukuru.
  2. Pielej ūdeni, samaisa, no mīklas izveido bumbu.
  3. Pēc tam mīklu liek saldētavā uz 20-30 minūtēm.
  4. Sieru sarīvē, sīki sagriež šķiņķi.
  5. Mīklu izņem no saldētavas, izrullē 0,5 cm biezumā.
  6. Virsū liek šķiņķi, uzkaisa rīvētu sieru.
  7. Satin ruleti, pietiekoši blīvi.
  8. Ruleti sagriež 5-7 mm biezos cepumos, izveido sirds formiņas.
  9. Cepumus liek veidnē, kas izklāta ar ietaukotu cepamo papīru.
  10. Cep 200-250°C temperatūrā, kamēr parādās kraukšķīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes