Cepts tītars ar rīvmaizi

Cepts tītars ar rīvmaizi Foto: Cepts tītars ar rīvmaizi

Sastāvdaļas

  • tītars
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 150 g rīvmaizes
  • 1 ola
  • 2 rīvētas rūgtās mandeles
  • 4 ēdamkarotes piena
  • sāls
  • cukurs

Pagatavošana

  1. Tītaru sagatavo cepšanai un iekšpuses ierīvē ar sāli.
  2. Saputo sviestu, pievieno rīvmaizi, olu, sarīvētas mandeles un pienu. Samīca, pieliek sāli un cukuru.
  3. Masu sapilda tītarā, atveri aizšuj vai sasprauž ar koka irbulīšiem.
  4. Cep ka parastu tītara cepeti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes