Sastāvdaļas
- kartupeļi
- tomāti
- Suluguni siera
- eļļa cepšanai
- zaļumi pēc izvēles
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež plānās, lielās šķēlēs.
- Tomātus sagriež plānos gredzenos.
- Suluguni sieru sagriež gabaliņos.
- Zaļumus sakapā.
- Kartupeļu šķēles liek plānā kārtā, lai kārtīgi izceptos, uzber sāli - pannā, eļļā.
- Virsū kartupeļiem izkārto tomātu gredzenus, uzber piparus.
- Virsū tomātiem, biezā kārtā liek Suluguni siera gabaliņus, pannai uzliek vāku, cep uz nelielas uguns.
- Cep, kamēr gatavi kartupeļi, tikko kartupeļi ir izcepušies, pannai noņem vāku, patur uz uguns divas minūtes.
- Noņem no uguns, pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!