Cepts saldējums ar kukurūzas pārslām

Cepts saldējums ar kukurūzas pārslām Foto: Cepts saldējums ar kukurūzas pārslām

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums saldējuma
  • 120 g kukurūzas pārslu
  • 70 g kokosriekstu skaidiņu
  • 1 ēdamkarote kanēļa
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 350 ml augu eļļas

Pagatavošana

  1. Ar speciālu saldējuma karoti no saldējuma saveļ bumbiņas un liek saldētavā uz 1 stundu.
  2. Kukurūzas pārslas sasmalcina, pievieno kokosriekstu skaidiņas, kanēli un samaisa.
  3. Atsevišķā traukā olas saputo ar pienu.
  4. Izņem no saldētavas saldējuma bumbiņas un, tas jādara ļoti ātri, katru bumbiņu apviļā panējumā, pēc tam olā.
  5. Tad atkal apviļā panējumā un liek saldētavā uz 3 stundām, vai labāk - uz nakti.
  6. Katliņā uzkarsē eļļu un bumbiņas apcep 20 sekundes.
  7. Pēc tam tās liek uz papīra salvetes, lai notek liekās taukvielas.
  8. Pasniedz ar augļiem, sviesta krēmu vai sīrupu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes