Sastāvdaļas
- 320 g laša
- 1/2 laima
- 30 ml sojas mērces
- 1 tējkarote brūnā cukura
- 15 ml augu eļļas
Pagatavošana
- Notīra ingveru, to sarīvē, pievieno sojas mērci, brūno cukuru, augu eļļu un ķiploku.
- Laša filejai izņem asakas, iemērc marināde, pārkaisa ar pipariem.
- Pēc tam trauku nosedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 60 minūtēm.
- Fileju liek uz restes, cep sakarsēta cepeškrāsni 220°C temperatūrā grila režīma 8 minūtes, lasi smērē ar marinādi un cep vēl 10 minūtes.
- Gatavam lasim izspiež laima sulu.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!