Cepts lasis ar laimu un ingveru

Sastāvdaļas

  • 320 g laša
  • 1/2 laima
  • 30 ml sojas mērces
  • 1 tējkarote brūnā cukura
  • 15 ml augu eļļas

Pagatavošana

  1. Notīra ingveru, to sarīvē, pievieno sojas mērci, brūno cukuru, augu eļļu un ķiploku. 
  2. Laša filejai izņem asakas, iemērc marināde, pārkaisa ar pipariem.
  3. Pēc tam trauku nosedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 60 minūtēm.
  4. Fileju liek uz restes, cep sakarsēta cepeškrāsni 220°C temperatūrā grila režīma 8 minūtes, lasi smērē ar marinādi un cep vēl 10 minūtes.
  5. Gatavam lasim izspiež laima sulu.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes