Sastāvdaļas
- 1 glāze čeri tomātu, sagrieztu uz pusēm
- 1/3 glāzes sagrieztu olīvu bez kauliņiem
- 1 ķiploka daiviņa
- 1/4 glāzes sarkanā sīpola
- 2 ēdamkarotes svaigu pētersīļu zaļumu
- 1 tējkarote olīveļļas
- svaigi malti melni pipari
- sāls
- 1 iepakojums Fetas siera
- oregano
Pagatavošana
- Tomātus čeri sagriež uz pusēm.
- Sagriež sīkāk Fetas sieru.
- Smalki sagriež olīvas un plāni sagriež sarkano sīpolu.
- Sasmalcina pētersīļu zaļumus.
- Tomātus sajauc ar olīvām, pētersīļiem, oregano, sīpoliem, pipariem un sāli.
- Pievieno olīveļļu un ķiplokus un ļauj pastāvēt 10 minūtes.
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160°C temperatūrai.
- Cepamā formā liek Fetas sieru, pa virsu maisījumu ar tomātiem. Cep 15 - 20 minūtes.
- Pasniedz ar plāceņiem, čipsiem vai tortiljām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!