Sastāvdaļas
- 350 g makaronu
- sāls
- pipari
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 100 g žāvēta šķiņķa
- nedaudz pētersīļu
- 3 olas
- 1/2 glāze piena
- 50 g cietā siera
Pagatavošana
- Makaronus vieglā sālsūdenī izvāra gandrīz mīkstu, nokāš un notecina.
- Sīpolu un ķiploku sasmalcina, žāvēto šķiņķi sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep.
- Pievieno un iemaisa vārītos makaronus un sasmalcinātus pētersīļus.
- Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pielej pienu, pārlej makaroniem pannā un karsē kamēr olas sarecējušas.
- Pasniedzot makaronus tos pārkaisa ar siera skaidām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!