Sastāvdaļas
- kartupeļi
- ķiploki
- rozmarīns
- olīveļļa vai sviests
- rupjā sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā, ar visu mizu izvāra, atdzesē.
- Ar karoti katru kartupeli mazliet saspiež lai tas iesprāgst, bet neizjūk.
- Veidnē lej mazliet olīveļļas, izkaisa ķiploka šķēlītes.
- Liek kartupeļus veidnē, uzber rupjo sāli, rozmarīnu.
- Tālāk var rīkoties divejādi: virsū katram kartupelim liek pusi ēdamkarotes sviesta, vai katram uzlej mazliet olīveļļas.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr apbrūnē.
- Pasniedz ar piedevām pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!