Cepti kartupeļi ar rozmarīnu un ķiplokiem

Cepti kartupeļi ar rozmarīnu un ķiplokiem Foto: Cepti kartupeļi ar rozmarīnu un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 700 g kartupeļu
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1/4 ēdamkarotes jūras sāls (vai vairāk - pēc garšas)
  • nedaudz melno piparu
  • 2 zariņi rozmarīna
  • 1 daiviņa saspiesta ķiploka

Pagatavošana

  1. Kartupeļus kārtīgi nomazgā un izvāra ar visu mizu pusgatavus. Noņem no uguns un nolej ūdeni.
  2. No rozmarīna zariņiem noņem lapiņas un smalki sasmalcina.
  3. Olīveļļu sajauc ar ķiploku un apslaka kartupeļus. Pārkaisa ar sāli, pipariem, rozmarīnu un liek uz alumīnija plāts.
  4. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā 10 - 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes