Cepti kartupeļi ar malto gaļu

Cepti kartupeļi ar malto gaļu Foto: Cepti kartupeļi ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • šampinjoni
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas
  • 30 g pētersīļu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Pannā uzkarsē eļļu, cep malto gaļu, pieber sāli, piparus, garšvielas (ja vēlas, pievieno sagrieztus svaigus šampinjonus).
  2. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos un cep atsevišķā pannā.
  3. Gatavo mērci - 200-250 ml silta ūdens izmaisa tomātu pastu, pievieno smalki sarīvētus ķiplokus, pieber sāli.
  4. Ceptos kartupeļus pievieno gaļai, samaisa, pārlej mērci, pannai uzliek vāku, sutina 25-30 minūtes uz nelielas uguns.
  5. Var pasniegt arī šādi - ceptos kartupeļus liek uz šķīvja, virsū liek cepto malto gaļu, pievieno kečupu vai majonēzi, piedevās - skābēti kāposti.
  6. Ja vēlas, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes