Cepti kartupeļi ar dažādiem garšaugiem

Cepti kartupeļi ar dažādiem garšaugiem Foto: Cepti kartupeļi ar dažādiem garšaugiem

Sastāvdaļas

  • 1,25 kg nomizotu kartupeļu
  • 1 ķiploks
  • 2 svaigi timiāna zariņi
  • 2 svaiga majorāna zariņi
  • 2 piparmētru zariņi
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni sakarsē līdz 220°C temperatūrai.
  2. Kartupeļus sagriež gabaliņos un izkārto ietaukotā veidnē.
  3. Pievieno nomizotas ķiploka daiviņas, timiānu, majorānu un piparmētras.
  4. Aprasina ar eļļu un apkaisa ar sāli un pipariem.
  5. Cep 20 minūtes, kamēr kartupeļi kļūst zeltaini un mīksti.
  6. Ik pa laikam samaisa.
  7. Izņem ķiplokus, apkaisa ar sali un pipariem, pasniedz karstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes