Sastāvdaļas
- 1,25 kg nomizotu kartupeļu
- 1 ķiploks
- 2 svaigi timiāna zariņi
- 2 svaiga majorāna zariņi
- 2 piparmētru zariņi
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni sakarsē līdz 220°C temperatūrai.
- Kartupeļus sagriež gabaliņos un izkārto ietaukotā veidnē.
- Pievieno nomizotas ķiploka daiviņas, timiānu, majorānu un piparmētras.
- Aprasina ar eļļu un apkaisa ar sāli un pipariem.
- Cep 20 minūtes, kamēr kartupeļi kļūst zeltaini un mīksti.
- Ik pa laikam samaisa.
- Izņem ķiplokus, apkaisa ar sali un pipariem, pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!