Sastāvdaļas
- 2 kabači
- 3 tomāti
- 200 g siera
- 2-2,5 ķiploka galviņas
- 2-3 zaļumu saišķīši
- 100 g majonēzes
- 4 olas
- 6-8 ēdamkarotes miltu
- 100 g augu eļļas
- 1-1,5 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Jaunos kabačus sagriež plānās šķēlītēs.
- Uzber sāli un atstāj uz 10-15 minūtēm.
- Sieru sagriež nelielās, plānās šķēlītēs.
- Ķiplokus nomizo.
- Tomātus sagriež šķēlītēs.
- Sakuļ olas.
- Kabaču šķēlītes apviļā miltos un mērcē sakultajās olās.
- Šķēlītes cep sakarsētā augu eļļā, uz vidējas uguns, 5 minūtes no katras puses.
- Ceptajām šķēlītēm jābūt mīkstām.
- Karstas kabaču šķēlītes liek traukā, noziež ar majonēzi.
- Vienā pusē šķēlītei liek siera šķēlīti, otrā - tomāta šķēlīti.
- Virs kabaču šķēlītes saspiež ķiploka daiviņu un uzkaisa zaļumus.
- Kabaču šķēlīti satin ruletē, sākot ar to malu, kur ir tomāta šķēlīte.
- Kabaču ruletīti nostiprina ar zobu bakstāmo kociņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!