Cepti cāļi

Cepti cāļi Foto: Cepti cāļi

Sastāvdaļas

  • 2 cāļi
  • sāls
  • pipari
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
  • 1 uz sakņu rīves sarīvēts burkāns
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • sviests
  • 1 ķiploks

Pagatavošana

  1. Katru cāli sadala 2 daļās, viegli iedauza, ierīvē ar sāls, piparu, burkāna, pētersīļa zaļumu un citrona sulas maisījumu, noslogo, uz 3 stundām novieto ledusskapī. 
  2. Pēc tam uz pannas sakarsētā sviestā cep brūnus. Cepot pārliek vāku.
  3. Kad cāļi izcepušies, sasmalcinātu ķiploku izkarsē sviestā un pārziež cāļus. 
  4. Cāļus pasniedz ar irdeniem vārītiem rīsiem, tomātiem, marinētiem sīpoliem. 
  5. Pasniedz ar tomātu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes