Cepti baklažāni ar tomātiem
Dārzeņu ēdieni
Video
Video receptes
augu eļļa
baklažāni
baltmaize
ķiploku daiviņas
milti
pētersīļi
pipari
rīvmaize
sāls
tomāti
Sastāvdaļas
- 1 baklažāns
- 2 tomāti
- 50 g baltmaizes
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ķiploku daiviņas
- 3 ēdamkarotes rīvmaizes
- pētersīļa
- sāls
- pipari
- augu eļļa
Pagatavošana
- Baklažānus nomizo, sagriež 0,5 cm šķēlēs.
- Panē miltos, cep sakarsēta eļļa no abām pusēm.
- Tomātiem pārlej verdošu ūdeni uz 2-3 minūtēm.
- Tad iegriež krustiņu, noņem ādiņu, sagriež mazos kubiņos, pievieno sāli, piparus, sakapātos pētersīļa zaļumus, ķiploku un mazos kubiņos sagrieztu baltmaizi.
- Visu apcep eļļa.
- Cepešpannā saliek baklažānus un apcepto masu, pārkaisa ar rīvmaizi un eļļu.
- Cep sakarsēta cepeškrāsni 190°C temperatūrā 25 minūtes.
- Uzkodu pasniedz karstu.
... reizes
Šodien skatītākās receptes