Ceptas zivis ar sīpoliem

Ceptas zivis ar sīpoliem Foto: Ceptas zivis ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 1 - 1,5 kg zivju
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 50 g tauku
  • 2 sīpoli
  • 1 glāze ūdens
  • 1 tējkarote miltu
  • 30 g skāba krējuma

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, sagriež gabalos, ierīvē ar sāli, apviļā miltos, liek karstos taukos un cep gaiši brūnus, tad pieliek plānās ripiņās sagrieztus sīpolus, kad tie kļūst caurspīdīgi pielej klāt ūdeni vai buljonu un zem vāka sautē 10 minūtes.
  2. Tad pieliek ūdeni iejauktus miltus un skābo krējumu, vēlreiz uzkarsē, pasniedz karstu ar kartupeļiem, skābiem gurķiem vai salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes