Ceptas vistu guziņas

Ceptas vistu guziņas Foto: Ceptas vistu guziņas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistu guziņu (muskuļkuņģa)
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 tējkarote kaltēta timiāna
  • 4 ķiploka daiviņas
  • sāls
  • milti
  • melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes sagrieztu diļļu

Pagatavošana

  1. Pannā sakarsē eļļu un ieliek nomazgātas un nosusinātas vistu guziņas.
  2. Uzber sāli, piparus, timiānu, nogriež mazāku liesmu, uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē 30 - 40 minūtes.
  3. Guziņas nedrīkst cept uz pārāk lielas, karstas liesmas, jo tad tās kļūst sīkstas.
  4. Pirms pasniegšanas iemaisa saspiestus ķiplokus un uzber dilles.
  5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes