Sastāvdaļas
- 1 kg vistu guziņu (muskuļkuņģa)
- 2 ēdamkarotes eļļas
- 1 tējkarote kaltēta timiāna
- 4 ķiploka daiviņas
- sāls
- milti
- melnie pipari
- 2 ēdamkarotes sagrieztu diļļu
Pagatavošana
- Pannā sakarsē eļļu un ieliek nomazgātas un nosusinātas vistu guziņas.
- Uzber sāli, piparus, timiānu, nogriež mazāku liesmu, uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē 30 - 40 minūtes.
- Guziņas nedrīkst cept uz pārāk lielas, karstas liesmas, jo tad tās kļūst sīkstas.
- Pirms pasniegšanas iemaisa saspiestus ķiplokus un uzber dilles.
- Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!