Ceptas rudmieses marinādē

Ceptas rudmieses marinādē Foto: Ceptas rudmieses marinādē

Sastāvdaļas

  • 1 kg rudmiešu
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 glāze 9% etiķa
  • 8 melnie pipari
  • 4 lauru lapas
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote cukura

Pagatavošana

  1. Rudmieses notīra, nomazgā, noslauka, sakārto uz cepešpannas, pārkaisa ar sāli un cepeškrāsnī cep 10 minūtes.
  2. Karstas sēnes sapilda dezinficētā burkā un starp sēnēm ieliek ķiploka daiviņas.
  3. Marinādei ūdeni ar garšvielām vāra 5 minūtes, beigās pievieno etiķi.
  4. Ar karstu marinādi pārlej sēnes un burku noslēdz ar noplaucētu plastmasas vāciņu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes