Sastāvdaļas
- 1 kg rudmiešu
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 glāzes ūdens
- 1 glāze 9% etiķa
- 8 melnie pipari
- 4 lauru lapas
- 2 tējkarotes sāls
- 1 tējkarote cukura
Pagatavošana
- Rudmieses notīra, nomazgā, noslauka, sakārto uz cepešpannas, pārkaisa ar sāli un cepeškrāsnī cep 10 minūtes.
- Karstas sēnes sapilda dezinficētā burkā un starp sēnēm ieliek ķiploka daiviņas.
- Marinādei ūdeni ar garšvielām vāra 5 minūtes, beigās pievieno etiķi.
- Ar karstu marinādi pārlej sēnes un burku noslēdz ar noplaucētu plastmasas vāciņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!